fotojokeWie is Studio Mam?

Mijn naam is Joke, al jaren getrouwd met een schitterende man en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Studio Mam is de naam van mijn blog waarin ik diverse onderwerpen aankaart als moeder zijnde maar ook als vrouw zijnde!

Waarom Studio Mam?

Als werkende moeder van drie kinderen is het niet vreemd dat het soms lastig is om alle ballen in de lucht te houden. Kinderen vragen je aandacht, je werk neemt de nodige uren in beslag en daarnaast wil je ook nog een leuke vrouw zijn, zowel voor jezelf als voor je man! Ik heb dan ook (en nog steeds) vaak het internet afgespeurd naar allerlei tips en adviezen. Hoe zorg ik voor een leuk kinderfeestje, waar kan ik een origineel cadeau vinden voor mijn vriendin die alles al heeft, wanneer zijn de schoolvakanties, hoe maak ik cupcakes, waar moet ik bij de keuze van een school op letten, hoe zorg ik voor balans in mijn zakelijk en privé leven, enzovoort.

Dagelijks heb ik wel een uitdaging waarvoor ik het internet afstruin op zoek naar tips en adviezen.

Het leek me dan ook een goed idee voor mezelf om alle informatie te verzamelen. Dat gecombineerd met mijn eigen ervaring als moeder van drie kinderen en het feit dat ik graag schrijf, deed het idee ontstaan voor StudioMam! Wellicht kan ik hierdoor het leven van andere vrouwen en moeders weer wat makkelijker maken door de informatie te bundelen die ik als werkende moeder handig vind.

Bij StudioMam vind je handige tips en inspiratie op het gebied van lifestyle, kinderen en werken

Neem een kijkje bij de diverse onderwerpen en hopelijk kan ik jouw dag wat makkelijker maken door het delen van mijn ervaringen!

Joke

Follow & Subcribe Me