vakantie2
Blog, Er op uit, Lifestyle

Vakanties inplannen! Leuke tijdsbesteding dit weekend…

Dit weekend staat in het teken van vakantie. Niet dat we tijdens deze herfstvakantie ergens naar toe gaan, maar in het teken van plannen van vakanties. Zo hebben we gisteren de knoop doorgehakt dat we onze ingeplande vakantie van twee weken inkorten tot een paar dagen. Het wordt ook geen typische zonnestemming maar Disneyland Parijs! Onze Joep laten we achter (in goede handen uiteraard) en de meisjes krijgen een aantal dagen voorgeschoteld waar ze hopelijk nog maanden van zullen dromen!

Het plannen houdt daar echter nog niet op. Begin december gaan we er met ons tweetjes op uit. Vooralsnog neigen we naar Budapest maar een aantal dagen gaan skiën op een gletsjer lonkt ook wel. Morgen valt het definitieve besluit en dan kunnen we ook dat gaan regelen. En als we dan toch aan skiën denken, dan is het ook ineens tijd om de skivakantie met de kids gaan bekijken. We zijn nog niet gebonden aan de schoolvakanties, dus kunnen we gelukkig nog één keer profiteren van pistes die niet overvol zijn. Ergens in januari wordt het grote moment van onze oudste dochter: de eerste keer in een skiklasje! Terwijl ik dit schrijf, volgt ze nu skiles op een borstelbaan in de hoop dat ze straks niet helemaal overdonderd wordt door het nieuwe. Vooralsnog vindt ze het geweldig!

En dan hebben we nog de zomervakantie. Nog ver weg, maar als kersverse ouders met een kind die vanaf volgend jaar leerplichtig is, is ons door andere ouders op het hart gedrukt om er snel bij te zijn! De keuze of we weer een zeilboot zullen huren of niet moet dan ook snel gemaakt worden, maar het antwoord daarop is eigenlijk al duidelijk! Tuurlijk gaan we weer naar Griekenland! De enige vraag wordt dan nog hoeveel weken gezien we toch even slikken bij het zien van de hoogseizoen prijzen. Toch maar weer eens een staatslot kopen, denk ik…

Kortom, het wordt een druk, productief maar heel duur weekend!

Heb jij nog een tip voor ons voor een leuk skiresort die erg op kinderen is gericht? Laat het via een reactie op dit bericht weten!

Vorige bericht
Volgende bericht

Levensgenieter | Carpe Diem | Mama van 3 kids | 2 meisjes | 1 jongen | Getrouwd | Belg in Nederland

2 Comments

  • Hoi Joke! Dat ik jou nu zo tegenkom! Zag je blog over je broer Koen. Wat een heftig verhaal! Doorklikkend kom ik dit stuk tegen. Wij zijn de laatste 4 jaar wezen skiën in Zell am See, hotel Amiamo. Heerlijk kinderhotel aan de piste, waar ze aan alles gedacht hebben als het gaat over vakantie/wintersport met kleine kinderen. Omdat Pieter inmiddels groter is gaan we nu ergens anders naar toe, maar we hebben heerlijke weken daar gehad! Liefs en tot op het schoolplein.

    Beantwoorden
    • Thanks voor de tip! Zal ik vanavond eens bekijken!! Wordt tijd dat we knopen gaan doorhakken…

      Beantwoorden

Reageer op dit bericht

CommentLuv badge

Facebook like
Meer in Blog, Er op uit, Lifestyle
Oei, mijn man gaat niet meer naar het buitenland!

Sinds anderhalf jaar heb ik een wederhelft die wekelijks een dag of twee in het buitenland zit maar dat gaat...

Sluiten