ixxi-collage
Blog, Inspiratie, Lifestyle

Verrijk je interieur met een prachtige fotocollage van Ixxi

De uitgelichte afbeelding is copyright van Ixxi (www.ixxidesign.com)

Soms heb ik helemaal geen inspiratie, zoals vandaag. Na een moeizame nacht waarbij mijn drie kinderen elkaar om de beurten aflosten om me uit mijn bed te krijgen, slaat de vermoeidheid toe. En dan is het natuurlijk logisch dat mijn inspiratieniveau tot het nulpunt daalt.

Maar toch, zelfs als je eventjes nergens zin in hebt, is het soms toch goed om jezelf te dwingen iets te doen waar je inspiratie van krijgt.

Voor mij is dat vandaag het maken van een fotocollage van mijn kinderen. En laat mij nou de afgelopen weken gespamd zijn op Facebook met reclames van Ixxi Design. Na de reclame tien keer te hebben gezien, heb ik mijzelf als de ideale consument gedragen en de website bezocht. Het moet gezegd: ik vind het een prachtig concept. En nee, dit is geen gesponsord artikel!

Ixxi is een concept waarbij je fotocollages kan maken die afgedrukt worden op mat papier in het formaat van 20 bij 20 cm. Je kan een foto ook over meerdere van die vierkantjes verdelen en je kan de afmetingen helemaal zelf bepalen. Op de site maak je in een handomdraai een collage en je ziet meteen hoe het eruit komt te zien. Overigens hoeft het geen collage te zijn, je kan ook gewoon één mooie foto selecteren en die laten afdrukken.

ixxi fotocollage huwelijkHet originele van het concept vind ik dat je afdrukken kan bijstellen en op die manier je bestaande collage voor een deel kan wijzigen. Zeker met kinderen kan je af en toe recentere foto’s of mooiere kiekjes bijbestellen en zo de collage een nieuwe look geven. Om er even mee te experimenteren ben ik met de professionele foto’s van ons huwelijk (alweer vijf jaar geleden) aan de slag gegaan. Ik weet het zeker: dit wordt mijn eerste Ixxi die in onze slaapkamer komt te hangen!

Mijn inspiratie is helemaal terug en ik heb er zin in! Straks aan de slag met de foto’s van de kinderen en op die manier kan ik op een relatieve goedkope wijze de nog lege muren in ons huis leuk aankleden. De prijs valt prima mee in vergelijking met bijvoorbeeld het bestellen van een canvas. Bovendien is het je eigen unieke samenstelling van foto’s die je in de toekomst ook nog eens (gedeeltelijk) kan aanpassen. Ik ben er helemaal fan van!

Neem ook eens een kijkje op hun site, want naast het feit dat ik het product erg leuk vind, hou ik er van om bedrijven uit mijn regio in de spotlights te zetten!

 

Vorige bericht
Volgende bericht

Levensgenieter | Carpe Diem | Mama van 3 kids | 2 meisjes | 1 jongen | Getrouwd | Belg in Nederland

Reageer op dit bericht

CommentLuv badge

Facebook like
Meer in Blog, Inspiratie, Lifestyle
Een gezellig avondritueel: een utopie met kleine kids?

Zie jij ook vaak op tegen het avondritueel met je kinderen? Zou je ook zo graag harmonieus samen willen eten...

Sluiten